Salon

Salon Laurent Tourette

CINE SUNTEM?


Situat în inima Dorobanților din București, Salon Laurent Tourette vă întâmpină de marți până sâmbătă la o cafea sau un ceai. Vino și descoperă spațiul nostru de 210 m² dedicat frumuseții; echipa noastră de coafori, manichiuriști, esteticieni și maseurul nostru vă așteaptă să vă îngrijească. Faceți afaceri cu expertiza noastră!

Coaforii noștri


Salonul nostru oferă multe servicii pentru părul sănătos. Fie că este pentru o tunsoare, o culoare sau chiar o coafură pentru un eveniment, faceți o întâlnire cu noi.Laurent Tourette și echipa sa va fi fericit să vă sfătuiască!

Laurent 

Coafor Visagiste

Camélia 

Coafor

Mihai 

Coafor

Gabriela 

Coafor

PRODUSELE NOASTRE LA VANZARE


Găsiți gama L'Oreal în salonul nostru, produse pentru tine pentru a continua îngrijirea păruluilacasa. Vă vom sfătui cu privire la produsele pe care să le adoptați în funcție de părul dvs. Ai încredere în noi și lasa-te surprinsde calitatea gamei noastre.De vânzare pe loc!

Kerastase

 • L’ORÉAL & MATRIX

  Manichiurile noastre


  Fie pentru mâinile noastre, fie pentru picioare, întreținerea unghiilor este punctul final, acest mic plus care te face să te simți frumos din cap până în picioare. Viorica și Stela oferă mâini frumoase, cu culori la modă și imaginea ta.

  Viorica 

  Manichiurista
  Prestatiile mele

  Stela 

  Manichiurista
  Prestatiile mele

  Esteticienii noștri


  Nimic nu bate o ședință de îndepărtare a părului de către un estetician profesionist pentru a perfecționa și a confirma delicatețea pielii la atingere. De asemenea, cosmeticienele vor infrumuseta fața cu grijă adecvată, indiferent dacă pielea este sensibilă, grasă sau uscată. Anca și lili oferă o pauză de frumusețe, cu tratamente personalizate ale feței și corpului.

  Anca 

  Esteticiana
  Prestatiile mele

  Lili 

  Esteticiana
  Prestatiile mele

  Fizioterapeut


  Maseurul nostru fizioterapeut efectuează, manual sau instrumental, acte de masaj și gimnastică medicală, pentru a preveni alterarea capacităților funcționale, pentru a contribui la întreținerea lor și atunci când sunt modificate, pentru a le restabili sau pentru a compensa.

  Bogdan 

  Kiné & nutritionnist

  Deschidere

  ORE

  Monday
  Closed
  Tue - Fri
  -
  Saturday
  -
  Sunday
  Closed

  Numai prin programare la +40(722)778 969

  Share by: